#29 Ontmoeting met Henk de Jong

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost heb geplaatst. Maar vandaag ga ik weer een blogpost met jullie delen omdat vandaag een bijzondere dag was. Hierover ga ik meer vertellen in deze blogpost. Veel leesplezier!!

henk de jong

Verassing voor Henk

Ondanks hebben wij te horen gekregen dat Henk de Jong binnenkort stopt met de actieve voorlichting over vitamine B12 tekort en hij gaat zijn website overdragen. Toen wij dit hoorde hebben wij in de Facebookgroep: D en B12 tekort, samen sterk besproken hoe wij Henk hiervoor konden bedanken. Toen hebben wij bedacht om individueel een briefje voor Henk te schrijven en deze in een spuitje te stoppen. Wij hebben toen alle spuitjes verzameld en in een grote zelf gemaakte spuit gedaan. Daarnaast kon iedereen een eigen bijdrage geven voor eventueel een cadeaubon, Het verzamelde geld hebben wij in een spuit gedaan, dit kan Henk gebruiken voor bijvoorbeeld een etentje.

spuit2

Mijn Briefje voor Henk.

Beste Henk,
door u heb ik mijn gezondheid weer terug gevonden, als eerste dank daarvoor. Verder wil ik u bedanken voor de inspiratie die u mij heeft gegeven om mijn verhaal en de informatie over vitamine B12 te verwerken in een blog. Hiermee hoop ik uw strijd naar meer B12 bekendheid voort te zetten.

Ontmoeting met Henk de Jong

Vandaag, zaterdag 19 oktober, zouden wij de cadeautjes aan Henk zijn zoon Sybolt overhandigen, maar die had als verrassing voor ons zijn vader Henk meegenomen.  Onder genot van een kop koffie/thee hebben wij gezellig samen met Henk en zijn zoon Sybolt bijgepraat en onze cadeau’s aan Henk gegeven. Henk was erg verrast. Aan het eind nog een leuke foto gemaakt om het moment vast te leggen. Het was een super mooi moment om de cadeau’s aan Henk zelf te mogen geven.

Henk Bedankt.

bedankt

 

Graag deel ik nog in mijn blogpost de Site van Henk de Jong, deze blijft natuurlijk bestaan. Delen van de site mag natuurlijk altijd. Wij gaan voor de goede en juiste behandeling van Vitamine B12. Hoe meer aandacht, hoe beter!!

https://home.kpn.nl/hindrikdejong/ en Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/449933618939759/ of https://www.facebook.com/groups/138738913419830/ Hier kan je terecht voor vragen over Vitamine B12.

 

Een gedachte over “#29 Ontmoeting met Henk de Jong

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: