#30 het is weer tijd voor de Groninger van het jaar.

Het is weer tijd voor de Groninger van het jaar verkiezing. Hierbij mogen mensen gaan beslissen wie de Groninger van het jaar wordt. Ik, maar ook een groot aantal andere mensen vinden dat Bruce Wolffenbuttel eens in de schijnwerpers mag komen. Waarom? dat leg ik uit in mijn blogpost. Ik hoop nadat jullie dit hebben gelezen ook mee willen helpen met nomineren/stemmen op hem!!

groninger van het jaar

 

Bruce Wolffenbuttel verdient dit!

Toen ik het bericht las dat het weer tijd is voor de verkiezing van Groninger van het jaar, dacht ik gelijk aan Bruce Wolffenbuttel. Dit omdat hij het verdient om in de spotlights te komen. Bruce is een top arts, werkzaam in het UMCG. Hij is gespecialiseerd op het gebied van vitamine B12. Zoals mijn vaste lezers van deze blog weten is vitamine B12 een probleem punt is in de medische wereld. Waarom moet dit zo zijn? Het is zo jammer dat dit probleem niet serieus word genomen! Ik heb door Bruce de juiste behandeling gekregen en ben ik aan het opknappen, en nee dit doe je niet in een paar weken. Dit kan maanden tot jaren duren helaas. Waarom dit zo lang moet duren is omdat ik helaas jaren met een vitamine B12 tekort heb rond gelopen.

Groninger van het jaar 2019

Vanaf maandag 16 december is de Groninger van het jaar verkiezing 2019 van start gegaan. Tot en met 22 december 2019 kan je via deze link de naam van jouw kandidaat door geven.
Het zou super fijn als zoveel mogelijk mensen voor Bruce Wolffenbuttel kiezen!!

Vanaf maandag 23 december kan er 5 dagen gestemd worden op de drie meest genoemde kandidaten. Ik hoop dat Bruce bij deze drie zit.

gewoon-doen-2

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: